Pařížské rohlíčky

Pařížské rohlíčky

Těsto: 

• 3 vejce 
• 30 dkg vlašských ořechů 
• 30 dkg moučkového cukru 
• 2 lžíce mouky

Na pečící papír zdobícím sáčkem tvoříme rohlíčky. Rohlíčky pečeme raději 14 dní předem, aby změkly.

Poleva ( raději 2 dávky ) 

• 20 dkg čokolády na vaření 
• 10 – 12 dkg tuku omega ( 100 % tuk)

Krém ( raději 2 dávky ) 

• 3 vejce 
• 12 dkg cukru 
• 3 dkg kakaa 
1. Vše šlehat nad párou a nechat vychladnout 
2. Ušleháme si 25 dkg másla a přidáme vychladlou kakaovou hmotu 
3. Krémem zdobíme rohlíčky a polijeme kakaovou hmotou